تیزر همایش

11 اردیبهشت 1402

اطلاعیه شماره 9 دبیرخانه همایش-بررسی پوشش رسانه‌ای همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی»

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی و رئیس سازمان صداوسیما در خصوص پوشش رسانه‌ای همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی» رایزنی کردند.

18 فروردین 1402

نشست تخصصی نقش و جایگاه تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی محیط زیستی و رویکردهای جمهوری اسلامی ایران در هندسه نظم جدید جهانی در مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور برگزار شد.

26 بهمن 1401

نشست تخصصی حکمرانی آب و آب‌های فراسرزمینی در هندسه نظم جدید

نشست تخصصی حکمرانی آب و آب‌های فراسرزمینی در هندسه نظم جدید جهانی در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

04 بهمن 1401

نشست خبری رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با موضوع همایش بین المللی هندسه نظم جدید جهانی

سرتیپ دکتر اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی عصر روز دوشنبه مورخه 1401/09/14 در یک نشست خبری که به منظور معرفی همایش بین المللی «هندسه نظم ‌جدید جهانی» در این دانشگاه برگزار شد با اصحاب رسانه دیدار و توضیحاتی را در خصوص این همایش و ضرورت و اهمیت آن بیان نمود.

15 آذر 1401