اطلاعیه شماره 9 دبیرخانه همایش-بررسی پوشش رسانه‌ای همایش بین‌المللی «هندسه نظم جدید جهانی»
18 فروردین 1402

ئیس رسانه ملی در این دیدار ضمن تبادل نظر در خصوص چگونگی پوشش خبری و رسانه‌ای همایش بین‌المللی هندسه نظم جدید جهانی، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح کرد: این همایش تبیین گفتمان انقلاب اسلامی است و با توجه به وظایف ذاتی صداوسیما، این سازمان با همه امکانات خود در تحقق اهداف همایش پای کار خواهد بود.
رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به حوادث اخیر در سطح جهان از جمله جنگ اوکراین و ناآرامی‌های داخلی در سرزمین‌های اشغالی، بیان کرد: حرکت به سمت تحولات جدید جهانی آغاز شده و بخشی از تلاش‌های دشمن در ایجاد فتنه‌های جدید بر علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف مقابله با گفتمان انقلاب اسلامی است که در سطح منطقه و جهان توسعه یافته است، لذا این همایش بین‌المللی فرصت مناسبی برای تبیین و بیان دیدگاه‌های جمهوری اسلامی در سطح بین‌الملل به شمار می‌رود.
در این دیدار رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی هم ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند صداوسیما و اصحاب رسانه در تبیین ارزش‌های انقلابی و اسلامی گفت: در حال تهیه مقدمات برگزاری همایش بین‌المللی هندسه نظم جدید جهانی هستیم.
سردار اسماعیل احمدی مقدم با اشاره به اقدام سال گذشته رهبر معظم انقلاب در طرح مسئله هندسه نظم جدید جهانی ادامه داد: دراین مدت، مقدمات برگزاری همایش انجام شده و پیش نشست‌ها، نشست‌ها، مقالات و همه گام‌های که پیش از یک همایش ملی برگزار می‌شود انجام شده است.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی همچنین افزود: در این نشست هماهنگی‌هایی برای پوشش رسانه‌ای که در شأن این همایش بین المللی باشد انجام شده است.
احمدی مقدم اضافه کرد: پوشش رسانه‌ای و خبری این همایش بین‌المللی در زمان برگزاری، بهره‌برداری از محتوا و همچنین بعد از همایش موضوع جلسه ما بود، که ریاست صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و سایر همکاران علاوه بر اینکه قول همکاری دادند، پیشنهادهای جدید و بهتری برای غنی شدن کار رسانه‌ای ارائه کردند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به محور‌های ۸ گانه همایش مذکور اظهار کرد: تا کنون ۵۳ پیش نشست علمی در دانشگاه‌ها و مجامع علمی کشور و همچنین تعدادی پیش نشست علمی دو و چند جانبه با خارج از کشور و تعدادی از نشست‌ها به صورت وبینار علمی با موضوع مرتبط با همایش با طرف‌های خارجی برگزار شده است.
دانشگاه عالی دفاع ملی ۲۰ و ۲۱ اردیبشهت ماه میزبان همایش «هندسه نظم جدید جهانی» با حضور اندیشمندان داخلی و بین‌المللی است.